Slett i appen
Åpne Innstillinger → Personvern og data → Slett fra tjenesten og enheten. Følg bekreftelsen i appen. Dette er sletting av tjenestekontoen. «Fjern data fra denne enheten» fjerner bare lokale data på enheten og sletter ikke tjenestekontoen.